ONA Office Fitout

O’Neill Architecture’s office refurbishment and expansion of their office in a Heritage Listed building.

Overview

The ONA office was part refurbishment and part extension. Situated on the top floor of the Heritage Listed Coal Board Building, the new layout expanded across the whole floor. The studio is divided into two areas either side of the heritage double brick walls. The new larger board room has bifold doors at one end that both provide a fantastic art work, by Tim Job, and the ability to open up to an even larger space. The smaller entry embraced the existing brick arches and inserted a contemporary steel and glass opening. Incorporating interior landscape was a important element in our new office.

Details

Client
O'Neill Architecture
Location
Brisbane CBD
Completion
2020
Photography
Angus Martin Photography

Awards